Vill Du bli volontär i Svenska kyrkan Hägersten?

Volontär

Vi fortsätter att utveckla vårt volontärarbete. Som volontär i kyrkan kan du göra en insats som är meningsfull för dig själv och för andra. Kanske finns en uppgift som passar just dig? Kanske har du några speciella intressen eller yrkeserfarenheter som kan komma till nytta i vår församling? Inför hösten söker vi speciellt volontärer som kan bemanna vår reception helgtider i Uppenbarelsekyrkan, hjälpa till med dukning, kaffekokning och servering vid kyrkkaffen och vid Afternoon Tea eller assistera som gudstjänstvärdar i någon av våra kyrkor.

Vi behöver också någon som kan hjälpa till då och då med att göra i ordning mellanmål för körbarn och deras föräldrar eftermiddagstid tisdagar och onsdagar.

Vi behöver vi även någon/några som en gång i veckan tar sig runt i området Aspudden, Midsommarkransen, Hägerstensåsen och sätter upp församlingens affischer på de offentliga anslagstavlorna. Ett bra sätt att förena nytta med nöje nu när våren snart kommer!

Det finns och har också funnits volontärer som har ställt en del av sin pensionärstid till förfogande utifrån sin speciella yrkesbakgrund som psykologer och förskollärare.

Nya uppdrag läggs löpande ut på Volontärbyråns webbplats. Klicka på länken för att se lediga uppdrag – Volontärbyrån klicka här!

För mer information och intresseanmälan kontakta Elisabeth Nordlander, tfn 685 30 17, elisabeth.nordlander@svenskakyrkan.se

Textstorlek:

Producerat av: 203 Creative