Svensk Kyrkan Hägersten menu icon

Lunchmusik på kajen!

Lunchmusik på kajen!

Textstorlek:

Tisdag 30 april 12.00 Kvarterskyrkan på kajen, Folkmusikduo Blankan. Med sina rötter i nordisk folkmusik skapar duon Blankan en unik ljudbild av arkaiska ljud och modern teknik. Lyriska melodier och meditativa borduner möter bluesiga riffs och transartade grooves. Johannes Geworkian Hellman: vevlira, svensk säckpipa och looping. Kim Persson: folkflöjter, nordisk mandola och subkontrabasblockflöjt. Konserten håller på kl 12.00–12.20 och efteråt har du möjlighet att äta en god soppa med tillbehör. Fri entré till konserten, 50 kr för lunch.

Varmt välkommen!

Program för lunchkonserterna i Kvarterskyrkan resten av våren 2019

7 maj Tema musikal! Carl d’Ailly och Sara Blomén Power kommer återigen att framföra duetter ur musikalernas magiska värld.

14 maj Musikal möter jazz! Sofie Gunnarsson Trio består av musikalartisten Sofie Gunnarsson som just nu är aktuell i succéföreställningen Mamma Mia! The Party på Tyrol i Stockholm, Terese Lien Evenstad, som är den första jazzviolinisten som någonsin examinerats från Kungliga Musikhögskolans jazzmusikerprogram i Stockholm och Marcus Sturewall, jazzpianist. Trio kommer att bjuda på en blandning och tolkning av de två världar som möts i denna trio.

 

 

 

Producerat av: 203 Creative